Otilia Bilionera dezvăluie cea mai simplă și delicioasă rețetă de cozonaci, după ce și-a prezentat soacra și soțul
Decembrie 2025 03:49 AM
Sursa Foto: Social Media
Otilia Bilionera surprinde din nou! Artista a avut o apariție în premieră alaturi de soțul ei, Bekir Ali, și de mama acestuia. Cu zâmbetul pe buze și vizibil emoționată, cântăreața a vorbit deschis despre cea mai împlinită perioadă din viața sa, dar și despre dorinta de a avea un copil.
După căsătoria cu partenerul ei de origine turcă, artista spune că relația lor a devenit mai puternică și mai stabilă ca niciodată. „Suntem mai apropiați după nuntă, ne simțim mai mult ca o familie. Un copil ar fi binevenit. Ar fi și timpul, nu?”, a mărturisit ea conform Spynews.ro
![]()
Sursa Foto: Social Media
Artista nu s-a ferit să spună că mama soțului ei este, în prezent, cea mai bună prietenă a ei în Turcia. Cele două merg împreună la cumpărături, glumesc, se mai ceartă și se împacă rapid, semn al unei legături extrem de apropiate.
Otilia a revenit în România, la Suceava, alături de soț, soacră și cumnată, pentru a petrece sărbătorile de iarnă în familie. Ea i-a introdus pe cei dragi în tradițiile românești, cu mese bogate și preparate autentice. Cozonacul, tochitura moldovenească și salata de boeuf au fost doar câteva dintre surprizele culinare care i-au cucerit pe musafiri. Chiar dacă în Turcia Crăciunul nu este sărbătorit în mod tradițional, familia soțului ei a ales să fie alături de Otilia și să se bucure de magia sărbătorilor românești, într-o atmosferă caldă, de familie.
Iată reteta de Cozonac a Otiliei:
Cea mai simplă rețetă pentru cei mai buni cozonaci.
Fără frământat ore întregi, fără să-i arunci de la un metru înălțime,
fără febră la mâini și degete, fără mixer sau robot de bucătărie.
Atât de buni, atât de ușor de făcut
Avem nevoie de:
Ingrediente pentru aluat:
• 1 kg făină 000;
• 14 g drojdie uscată;
• 4 gălbenușuri;
• 500 ml lapte;
• 100 g unt topit;
• 5 linguri de ulei;
• 130 g de zahăr;
• coaja de la o lămâie;
• o esență de rom;
• un vârf de linguriță de sare.
Ingrediente pentru umplutură:
• 4 albușuri;
• 200 g de nucă mărunțită;
• 40 g de stafide ținute la hidratat în esență de rom cu apă;
• 100 g de zahăr;
• 5 linguri de cacao;
• esență de rom.
Extra:
• un ou + o lingură de lapte pentru a unge cozonacii;
• 2 linguri de zahăr + o lingură de mac.
Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade și se coc pentru 40-50 de minute la 160- 170 de grade în funcție de cuptorul fiecaruia facem testul cu scobitoarea la final
Pofta Buna!
Pe Roz
Pro FM
Digi Life
Digi World
Digi Animal World
Digi24
Digi Sport
Digi FM